Voor een werkgever is het niet alleen de uitdaging om goede professionals aan te trekken, maar vooral om de beste mensen aan boord te houden. Als werkgever wil je alleen die professionals aan de top die zichzelf door en door kennen en doelbewust kiezen voor deze carrière bij juist dit bedrijf. Na het volgen van een coachtraject kiezen die professionals een carrière die echt bij hen past,  waardoor zij daarin gaan excelleren.

Als coach begeleid ik niet alleen toptalenten. Met mijn jarenlange achtergrond als mediator word ik regelmatig ingeschakeld als er spanningen zijn tussen medewerkers. In dat geval begeleid ik de medewerkers om wie het gaat in zakelijke relatiecoaching.

De investering in een goede coach kan voor een werkgever goud waard zijn. Het levert op:

  • Gedreven professionals die echt voor dit bedrijf gaan.
  • Zelfbewuste professionals aan de top die ook goed voor zichzelf en hun gezin/relatie zorgen. Dus minder risico op uitval, meer stabiliteit.
  • Positieve energie die uitstraalt naar het hele bedrijf.
  • Goed werkgeverschap, wat aantrekkelijk is voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers.
  • Behoud van toptalenten voor het bedrijf.
  • Een constructieve samenwerking tussen medewerkers.

Doel van het coachtraject is om coachees te laten inzien wie zij zijn, wat zij (nog niet) kunnen, wat zij willen en hoe zij dat concreet in de praktijk gaan toepassen. Het traject start met een gratis intakegesprek, gevolgd door zes gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken vinden meestal plaats op een flexlocatie in Amsterdam, Utrecht of het Gooi.

Ik ben bij uitstek geschikt als coach van toptalenten en als zakelijk relatiecoach, omdat ik ruim 30 jaar als advocaat-scheidingsmediator mijn cliënten uit de top van het bedrijfsleven in complexe situaties en conflicten heb gecoacht. Ik heb gewerkt bij grote kantoren en als zelfstandig ondernemer. Ik kan met mijn coachees levelen op hoog niveau. Door mijn unieke combinatie van ervaring, kwaliteiten en opleiding kan ik snel doordringen tot de kern, ik ben inlevend, waar nodig confronterend, praktisch en resultaatgericht. In mijn leven en carrière heb ik veel meegemaakt, waardoor ik een open houding heb zonder oordeel. Integriteit en onafhankelijkheid staan bij mij voorop. Dat schept een veilige sfeer waarin de coachee kan bespreken waar het echt over gaat. De optimale setting voor het coachtraject.

Overleg over de aanpak van een situatie is altijd mogelijk. Ik ben bereikbaar op 0621 808 608 of via mail marieke@horizoncoaching.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search