Ik help jou je ambities waar te maken en tegelijk te zorgen voor jezelf en je relatie.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als advocaat-scheidingsmediator voor cliënten uit de top van het bedrijfsleven in complexe situaties. Ik ben opgeleid bij grote kantoren en heb daarna gewerkt als zelfstandig ondernemer. Ik kan met mijn coachees levelen op hoog niveau.

Ik wil mijn kwaliteiten, opleiding en ervaring die ik in mijn leven heb opgebouwd als advocaat-scheidingsmediator, zelfstandig ondernemer en moeder van vier zonen inzetten, omdat ik alle jonge professionals gun dat zij bewust kiezen voor een leven waarin zij hun ambities waarmaken en tegelijkertijd goed voor zichzelf en hun relatie zorgen. In mijn carrière heb ik dagelijks ervaren hoe desastreus de gevolgen kunnen zijn als mensen niet bewust de leiding nemen over hun leven, maar zich stuurloos laten meevoeren in de hectische stroom van carrière, gezin en druk sociaal leven en vergeten voor zichzelf en hun relatie te zorgen. Daarom heb ik besloten mijn kwaliteiten ervoor in te zetten om juist deze enthousiaste jonge professionals aan de start van hun carrière en van hun gezin te laten inzien wat echt belangrijk is in hun leven en te helpen hun keuzes voortaan bewust te maken.

Door mijn unieke combinatie van ervaring, kwaliteiten en opleiding ben ik een scherpe luisteraar, waar nodig confronterend, inlevend, praktisch en doelgericht.

Ik heb in mijn leven en carrière veel meegemaakt en heb een open houding zonder oordeel. Integriteit en onafhankelijkheid staan bij mij voorop. Bij mij kun je zijn wie je bent. Daardoor kun je met mij bespreken waar het voor jou echt over gaat.

Inschrijven voor een gratis intakegesprek kan per mail naar  marieke@horizoncoaching.nl of bel 06 21 808 608.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search