Als ervaren coach draag ik eraan bij dat jij als ambitieuze professional bewust kiest voor een rijk leven vol energie en voldoening, met een ’top’functie die precies bij jou past.

Ik help jou

  1. In te zien hoe krachtig het fundament is van jouw persoonlijkheid en jouw kwaliteiten
  2. Jouw kerndoelen op het gebied van carrière, privéleven en gezondheid scherp te formuleren en aan de horizon te zetten.
  3. Belangrijke keuzes daaraan te toetsen zodat je een concrete focus hebt voor de nabije toekomst.

Ik beheers verschillende technieken om jou op een dieper niveau nieuwe inzichten te laten ervaren. Ik luister scherp, ben inlevend en waar nodig confronterend. Mijn insteek is praktisch en doelgericht. Ik kijk nergens meer van op en heb een open luisterhouding zonder oordeel. Bij mij mag je zijn wie je echt bent. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk. Voor nog meer impact geef jij zelf tussen onze gesprekken steeds inhoudelijk invulling aan de inzichten die jij hebt opgedaan, aan de hand van concrete opdrachten.

Het coachtraject (een gratis intake en zes gesprekken van 1,5 uur die meestal om de week plaatsvinden) wordt afgesloten met een visiedocument met daarin jouw belangrijkste inzichten, duidelijke kerndoelen en een concreet plan voor de nabije toekomst. Dit functioneert als een krachtig kompas waarmee jij bewust kunt blijven kiezen voor een leven en carrière vol energie en voldoening.

Afspraak voor een gratis intakegesprek? Mail naar: marieke@horizoncoaching.nl of bel 06-21808608.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search